Eetproject

Maandag 30 oktober 2017

Beste ouders.

Vorig schooljaar hebben de groepen 1 t/m 3 meegedaan met een eetproject. Er is een filmploeg op school geweest. Zij maakten een film over gezond eten, activiteiten in de wijktuin, en een bezoek aan een melkvee bedrijf. De film is nu klaar en we willen deze film graag laten zien, ook aan de ouders, kinderen en juffen. Zelf gaan we het filmpje gebruiken om aan derden te laten zien en te vertellen dat gezond eten, ook op school, belangrijk is.

Wij hebben vorig schooljaar aan u gevraagd of uw kind gefilmd mocht worden. Daar hebben we zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Ter controle kunt u naar de film komen kijken of wij met uw wensen rekening hebben gehouden. Komt u kijken of alles goed is gegaan?

U kunt de film kijken op school op

maandag 30 oktober: 14.45-15.00

en dinsdag 31 oktober: 8.30-8.45