Tevredenheidspeiling

Woensdag 7 maart 2018

Tussen 5 en 18 maart wordt er onder de leerlingen en het personeel een tevredenheidspeiling gehouden. Aan hen wordt gevraagd wat zij van de school vinden, waar ze tevreden over zijn, wat beter moet enz. We gaan voor de leerlingen en het personeel de computers van school gebruiken. Leerlingen en collega’s loggen in op school en vullen de vragenlijst in. Later hoort iedereen de uitkomsten van deze peiling.

Met ouders doen we het iets anders. Voor de ouders is er een papieren vragenlijst. Per gezin gaat er, na de voorjaarsvakantie, één lijst mee naar huis die thuis mag worden ingevuld. Na invullen brengt u de vragenlijst weer terug naar school en wij sturen de vragenlijst op. Omdat niet alle vragen even gemakkelijk zijn en soms toegelicht moeten worden, zijn er twee informatiemomenten op school. Bent u niet zo goed in lezen, of bent u de Nederlandse taal niet zo machtig, of snapt u de vragen niet zo goed, kom dan naar school, neem de vragenlijst mee en wij leggen het een en ander uit. Daarna vult u zelfstandig de vragenlijst in.

De informatiemomenten zijn op: Donderdag 8 maart van 14.00 uur tot 15.00 uur en dinsdag 13 maart van 8.30 uur tot 9.30 uur.

Op beide momenten kunt u naar school komen en op school de vragenlijst invullen. Neem de papieren vragenlijst mee die u na de vakantie van ons krijgt.

Een enquête is vrijblijvend maar uiteraard zijn we benieuwd wat u van onze school vindt. DUS HEEL GRAAG INVULLEN!!!!