Koningsspelen

Maandag 16 april 2018

Vrijdag 20 april worden de koningsspelen georganiseerd. Dit is anders dan wat er in de jaarplanning is aangegeven. De kinderen worden normale tijd op school verwacht. We vertrekken met de hele school om 09.15 uur naar de Henegouwerplein waar de Koningsspelen zullen plaatsvinden. De ochtend staat in het teken van sport en spel, dus vragen wij u de kinderen in sportkleding en sportschoenen voor buiten naar school te laten komen. Het is belangrijk dat uw kind van te voren goed ontbeten heeft. Tijdens de Koningsspelen zal er gezorgd worden voor fruit en drinken.

Rond 13.00 uur zullen de kinderen weer terug zijn op school waar ze een Koningslunch krijgen. U hoeft dus géén eten en drinken mee te geven. De kinderen zijn om 15.00 uur uit.

Donderdag 26 april is een normale schooldag, maar zijn de kinderen om 12.30 uur uit en hebben de kinderen twee weken meivakantie. De kinderen worden weer op maandag 14 mei op school verwacht.

Met vriendelijke groet,

Team Babylon