Afsluiting Kinderboekenweek

Woensdag 21 oktober 2015

Vrijdag 16 oktober was helaas alweer de laatste dag van de Kinderboekenweek 2015. De hele week mochten de kinderen meedoen aan een prijsvraag: Hoe hoog zou deze zelf gemaakte raket vliegen? Dat moest uiteraard getest worden! Meester Ludo heeft samen met een assistent de raket gelanceerd midden in de kooi, met als resultaat: ruim 30 meter! De gene die er het dichtste bij zat met 29,1 meter was Adnan A uit groep 8! Hij mocht daarvoor een prijs in ontvangst nemen, gefeliciteerd! En wat is een Kinderboekenweek zonder het themalied van Kinderen voor Kinderen? Al dansend op de muziek hebben wij de vakantie ingeluid! Wat was het leuk die Kinderboekenweek! En wat hebben we veel geleerd! Maar nu eerst... Herfstvakantie! Tot maandag 26 oktober, en een fijne vakantie gewenst!