Nieuwjaarswens 2016

Dinsdag 5 januari 2016

Beste ouders  / verzorgers,

Gisteren zijn we weer gestart. Iedereen is uitgerust van de vakantie weer naar school gekomen om in 2016 iets moois van het nieuwe jaar te maken. 2015 was een onrustig jaar met veel te veel geweld. In 2016 mag dat wat mij betreft eigenlijk wel wat vrediger. Met meer begrip en aandacht voor elkaar.

Voor OBS Babylon een belangrijk jaar waarin o.a. met de volgende zaken aan de slag gaan:

• We gaan een nieuwe taalmethode kopen.
  • Wij vinden het belangrijk dat kinderen beter leren rekenen. Hier gaan we mee aan de slag.
  • We willen ouders meer bij school betrekken. Bij de vorige enquête vulde maar 25 % van de ouders de vragen in. Nu willen we 50 % van de enquêteformulieren terug ontvangen.
  • Dit schooljaar willen we het kleine schoolplein gezelliger gaan maken.
  • Relatie met de peuterspeelzaal verbeteren.
  • We gaan onze PR verbeteren. Meer info via de app en goede info in de nieuwsbrieven.

Namens alle collega’s wens ik u een mooi en gezond 2016 toe.

Hans Dullaert

Interim directeur