Schooltijden aanpassen ivm het warme weer.

Maandag 24 juni 2019

Beste ouders/ verzorgers,

Het lijkt de komende dagen behoorlijk warm weer te blijven. Daarom willen we de schooltijden aanpassen omdat het in school, vooral op de 1e etage heel warm is en leerlingen moeilijk tot leren komen. Daarom is het volgende bedacht:

De school begint morgen, dinsdag op de gewone tijd. De deur gaat open om 8.20 u. De leerlingen moeten binnen zijn om 8.30u. Hier verandert dus eigenlijk niets.

In de middag verandert er wel iets: De leerlingen mogen morgen, dinsdag een uur eerder naar huis. Dan eindigt de school dus om 14.00 uur. Als u geen opvang heeft voor uw kind van 14.00 uur tot 15.00 uur dan kunnen wij dat verzorgen. De kinderen die niet om 14.00 uur naar huis gaan moeten wel worden opgehaald om 15.00 uur.

Deze afspraak is alleen voor morgen. Woensdag zijn de schooltijden 8.30 tot 12.30 u. Mocht het donderdag en vrijdag ook zeer warm blijven dan hoort u woensdag van ons hoe we verder gaan.

Met vriendelijke groet,

Hans Dullaert